Single Blog Title

This is a single blog caption
Aluminium presentatiekoffers

Aluminium presentatiekoffers van KKC Koffer

Aluminium presentatiekoffers van de producent

Bij KKC Koffer weten wij als ervaren producent van diverse soorten koffers precies wat belangrijk is in het ontwerp van dit elegante presentatiemiddel. Al ruim 40 jaar produceren wij aluminium koffers, rolkoffers, kantoorkoffers, presentatiekoffers, profielkoffers en gereedschapskoffers. Ook alle mogelijke binnenwerken zoals schuiminterieurs, scheidingswanden en vakverdelingen maken wij zelf in onze fabriek in Stemwede. Het inbouwen van elektrische en technische installaties behoort ook tot de mogelijkheden van KKC Koffer.

Aluminium presentatiekoffers   Aluminium presentatiekoffers

Primo aluminium presentatiekoffers, onze voordelige oplossing

Deze hoogwaardig vormgegeven presentatiekoffers van aluminium kenmerken zich door het gebruik van zijwandprofielen. Met een zeer elegante en professionele uitstraling is dit dé betaalbare en chique oplossing als presentatiemiddel. De vol-aluminium koffers zijn in verschillende groottes verkrijgbaar. Vanaf 100 stuks produceren wij deze kofferlijn op maat.

Aluminium presentatiekoffers   Aluminium presentatiekoffers

De koffers worden geproduceerd van geanodiseerde aluminium zijwandprofielen. In die profielen zetten we platen van ABS of geanodiseerd aluminium. Als het budget beperkt is en de toepassing het toelaat kunnen ergonomisch gevormde kunststof sluitingen aangebracht worden.

Standaardmaten – Primo koffers

 • 345 x 255 x 53+33 mm
 • 415 x 315 x 63+33 mm
 • 460 x 340 x 83+33 mm

Download hier onze Nederlandstalige catalogus ‘Primo’ presentatiekoffers

Pegar aluminium presentatiekoffers, chique en duurzaam

Onze ‘Pegar’ aluminium presentatiekoffers zijn stevig maar ogen nog steeds zeer elegant. Met deze presentatiekoffer komt u overal professioneel voor de dag. De stevigheid van deze koffer is te danken aan het gebruik van zijwandprofielen die machinaal gebogen worden. De profielen worden gebogen nadat deze zijn voorzien van lak. Met een speciale techniek buigen wij de profielen in onze fabriek in Stemwede zonder dat de lak breekt en de profielen ingezaagd hoeven te worden.

Aluminium presentatiekoffers  Aluminium presentatiekoffers

In de 4 standaardkleuren zwart, wit, daytona-zilver en tapis-grijs is er ook voor kleinere aantallen altijd een oplossing. Vanaf 50 stuks produceren wij deze koffervariant op maat en kunnen kleuren en afmetingen vrij gekozen worden.

Aluminium presentatiekoffers

Standaardmaten  – Pegar koffers

 • 345 x 255 x 45 + 25 mm
 • 345 x 255 x 85 + 25 mm
 • 420 x 310 x 45 + 25 mm
 • 420 x 310 x 85 + 25 mm
 • 450 x 310 x 85 + 45 mm
 • 450 x 350 x 115 + 45 mm
 • 490 x 390 x 150 + 25 mm
 • 600 x 450 x 150 + 45 mm

Download hier onze catalogus ‘Pegar’ presentatiekoffers

Klantspecifieke aluminium presentatiekoffers

Wij vervaardigen onze aluminium koffers ook op maat. De levertijd bedraagt ca. 4 á 5 weken. We hebben een breed pakket aan mogelijkheden met betrekking tot afmetingen, accessoires en kleurencombinaties. Hiermee heeft u de mogelijkheid om een volledig klantspecifieke koffer samen te stellen. U kunt uw aluminium presentatiekoffers aan de binnen- en buitenkant zelf aankleden!

    Aluminium presentatiekoffers

Personaliseren van aluminium presentatiekoffers

Het bedrukken van uw logo, bedrijfstekst of afbeelding op de buiten- of binnenkant van uw aluminium koffers is onze specialiteit. Er zijn vele verschillende manieren van het aanbrengen van uw logo of huisstijl op de aluminium presentatiekoffers. Afhankelijk van de procedure zijn er verschillende minimum hoeveelheden. Zo kunnen we zeefdrukken, digitaaldrukken, stempelen, doming labelen, lasergraveren en bestickeren. Voor meer informatie over deze drukvarianten klik hier.

Aluminium presentatiekoffers    

Aluminium presentatiekoffers

Schuiminterieurs voor in uw aluminium presentatiekoffers

Vanaf geringe aantallen kunnen we ook klantspecifieke schuiminterieurs voor uw presentatiekoffers produceren. Een schuiminterieur is extra te personaliseren door het te voorzien van een lasergravering. Hiermee kan uw bedrijfslogo of een tekst aangebracht worden voor zeer geringe kosten.

Aluminium presentatiekoffers    Aluminium presentatiekoffers

    Aluminium presentatiekoffers

Vraag voor een persoonlijke presentatie van alle mogelijkheden graag aan, het inplannen van een afspraak kan altijd op korte termijn. KKC ontwerpt voor u graag al uw aluminium presentatiekoffers!

Laat uw gegevens achter en wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Anderen bekeken ook: 

KKC Koffer GmbHCalvo International B.V.

Email: j.debruijn@kkc-koffer.de

Tel: 013 785 4240