Single Blog Title

This is a single blog caption
Profielkoffers

Profielkoffers van KKC Koffer

Profielkoffers van de producent

Bij KKC Koffer GmbH weten wij als ervaren producent van profielkoffers precies wat belangrijk is in het advies dat wij geven aan onze klanten. Al ruim 40 jaar produceren wij aluminium koffers, kantoorkoffers, rolkoffers, presentatiekoffers, gereedschapskoffers en profielkoffers in onze fabriek in Stemwede. Ook alle mogelijke binnenwerken zoals scheidingswanden, schuiminterieurs, vakverdelingen, technische en elektrische installaties maken wij zelf.

Profielkoffers

Profielkoffers   Profielkoffers

Professional Line profielkoffers: stabiel, technisch en van hoge kwaliteit

Geen van onze andere productlijnen heeft een hogere flexibiliteit en stabiliteit tegelijkertijd. Onze Professional-koffer onderscheidt zich door de stabiele bouwwijze, vrijwel alle mogelijke koffervormen kunnen gerealiseerd worden. Klik op één van de onderstaande afbeeldingen voor meer informatie over dit product.

    Profielkoffers

Perfect Line profielkoffers: stabiel, divers en chique

De Perfect Line profielkoffer kenmerkt zich door een veelvoud aan oplossingen. De kunststof hoeken zijn naast de keuze in kleuroppervlak bijvoorbeeld in kleur uit te voeren of van een chroomlaag te voorzien. Met de diverse uitvoeringen en wielsystemen wordt aanvullende verscheidenheid bereikt. Deze koffer is ideaal geschikt als verkoopbevorderende presentatiekoffer. Optisch kunnen producten perfect gepresenteerd worden en daarnaast is veilig transport van dure en kwetsbare producten geen probleem.

  

Pegar profielkoffers: stevig, elegant en modern

Onze Pegar profielkoffers zijn verkrijgbaar in de 4 standaardkleuren tapis-grijs, daytona-grijs, wit en zwart. Deze aluminium profielkoffers zijn met een grote diversiteit in verschillende standaardcombinaties verkrijgbaar. De Pegar koffers zijn met een bijpassende handgreep en bijpassende sluitingen een lust voor het oog. Klik op één van onderstaande afbeeldingen voor meer informatie over deze kofferlijn.

Profielkoffers Profielkoffers

Inbouwen van elektrische installaties, KKC is ISO- en TÜV-gecertificeerd

Voor het inbouwen van elektrische installaties hebben we gespecialiseerde medewerkers en zijn we ISO- en TÜV-gecertificeerd. Wij monteren de elektrische bekabeling in de profielkoffers, testen deze volgens VDE 0100 en leveren onze producten vervolgens compleet met bijbehorende certificaten bij U af.

Profielkoffers    Profielkoffers

Profielkoffers    Profielkoffers

Maatwerkkoffers, uw klantspecifieke profielkoffers

Het produceren van maatwerk profielkoffers doen we vanaf geringe aantallen. De veelzijdigheid met betrekking tot de realiseerbare bouwvormen maakt het mogelijk de creativiteit een vrije rol te geven. Met productie van maatwerkkoffers onderscheiden wij ons van onze concurrentie. Als een koffer écht passend moet zijn bent U bij ons aan het juiste adres.

Profielkoffers    Profielkoffers

Profielkoffers    Profielkoffers

Voor ieder product is een passende koffer te ontwerpen. Het is ook mogelijk om de profielkoffers, net als onze presentatiekoffers, te bedrukken. Met (bedrijfs)logo’s en kleuren van huisstijlen is het mogelijk om de koffers dezelfde stijl te geven als die van het te verpakken product. Indien gewenst komen wij onze producten graag presenteren. Het inplannen van een afspraak kan altijd op korte termijn. KKC  ontwerpt voor U graag al uw profielkoffers!

 

Laat uw gegevens achter en wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Anderen bekeken ook:

KKC Koffer GmbHCalvo International B.V.

Email: j.debruijn@kkc-koffer.de

Tel: 0031 6 1359 3347