Single Blog Title

This is a single blog caption

Bedrukte koffers van KKC

Bedrukte koffers van de producent

Als ervaren kofferproducent weten wij bij KKC precies wat belangrijk is bij constructie van bedrukte koffers. Wij hebben meer dan 40 jaar ervaring in het produceren van profielkofferstransportkoffers, presentatiekoffers, flightcases, aluminium kisten en alle mogelijke binnenwerken. Hierbij kunt u denken aan schuiminterieurs, scheidingswanden en vakverdelingen.

Bedrukte koffers   Bedrukte koffers

Ook zijn wij sterk in het inbouwen van elektrische en technische installaties. Het fabriceren van hoogwaardig gepersonaliseerde koffers naar wens van onze klanten is onze specialiteit. De gehele productie vindt plaats in onze eigen fabriek in Stemwede.

Bedrukte koffers, productiemogelijkheden

Er zijn verschillende mogelijkheden beschikbaar voor het bedrukken van koffers. Aan de hand van de wens van de klant, het beschikbare budget, het aantal koffers, de grootte van de bedrukking en het uiterlijk van de bedrukking kan een keuze gemaakt worden. In het overzicht hieronder staan alle verschillende manieren opgesomd.

Digitaal drukken

Bedrukte koffers   Bedrukte koffers

Op vrijwel alle kofferoppervlakken is deze bedrukking aan te brengen vanaf 50 stuks. Bijzondere motieven of foto’s kunnen met deze methode van bedrukken zéér goed gerealiseerd worden. Voordat de bedrukte koffers in elkaar worden gezet bedrukken wij het plaatmateriaal al in onze fabriek. De bedrukking sluit altijd perfect aan op de raamprofielen. De gekleurde onderzijde van de handgrepen is een bijzonder cachet. In combinatie met de bedrukking geeft dit een interessant effect (zie roze koffer).

Zeefdrukken 

Bedrukte koffers   

Deze bedrukkingsmethode bieden we vanaf 50 stuks aan. De kleuren worden per kleur op de koffers aangebracht. De grootte van de bedrukking heeft maar een kleine invloed op de prijs.

Stempeling

Bedrukte koffers   Bedrukte koffers

Het maken van een inpersing in vlak aluminium plaatmateriaal is mogelijk vanaf 50 stuks. De tekst is in het plaatmateriaal van de bedrukte koffers geïntegreerd. Deze expressief ogende manier van bedrukken is zeer chique en opvallend.

Bedrukte koffers

Dominglabels

Bedrukte koffers   

Uw bedrukte koffers kunnen we vanaf 200 stuks voorzien van speciale stickers. Het ‘dome-effect’ wordt gerealiseerd doordat we kristalheldere kunsthars lamineren op de stickers.

Lasergravering

Bedrukte koffers   Bedrukte koffers

Een lasergravering aanbrengen op het aluminium plaatwerk van uw bedrukte koffers kunnen wij vanaf 25 stuks. Voor een relatief lage prijs zijn de mogelijkheden hierin zeer divers.

Voor een persoonlijke presentatie van onze bedrukte koffers is het altijd mogelijk een afspraak in te plannen. Dit kan altijd op korte termijn. Vraag doelgericht aan en laat ons een voorstel doen voor uw bedrukte koffers. KKC Koffer biedt de oplossing!

Laat uw gegevens achter en wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

KKC Koffer GmbH – Calvo International B.V.

Email: j.debruijn@kkc-koffer.de

Tel: 0031 6 1359 3347

 

 

Anderen bekeken ook: