Single Blog Title

This is a single blog caption
Lichtgewicht flightcases

Lichtgewicht flightcases van KKC

Lichtgewicht flightcases van de producent

KKC is allround en zeer ervaren producent van koffers, kisten en flightcases. Kisten en koffers van KKC worden in eigen fabriek in Stemwede geproduceerd en zijn van zeer hoge kwaliteit. Wij zijn er ons van bewust dat kwalitatief goede producten vaak zwaarder zijn dan kwalitatief mindere producten. Onze lichtgewicht producten bewijzen echter het tegendeel. Door het gebruik van extreem sterke maar lichtgewicht materialen hebben wij de mogelijkheid om lichtgewicht flightcases te produceren. Deze flightcases zijn even sterk als flightcases van zware materialen.

Lichtgewicht flightcases

Qua uitstraling lijken onze lichte flightcases op onze Professonal-koffers. Als één van de sterkst verkrijgbare profielkoffers bewijst deze kofferlijn zich al jaren met een zeer lange levensduur. Met een stabiele bouwwijze en een laag eigengewicht is dit een kofferlijn met hoge een flexibiliteit.

Lichtgewicht flightcases

Maatwerk lichtgewicht flightcases van KKC Cases

Vanaf 10 stuks maken wij alle flightcases op maat. Het op voorraad houden van standaard afmetingen is in verband met de hoge diversiteit van dit product niet mogelijk. Wij maken al onze producten in onze fabriek in Stemwede op maat. Met 30/30-mm profielen en lichtgewicht kunststof plaatmateriaal zijn onze lichtgewicht flightcases wel tot 50% lichter dan de houten varianten. Met polypropyleen lichtgewicht honinggraat-platen bieden wij de perfecte oplossing bij noodzaak van gewichtbesparing van uw flightcases. Het materiaal is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Lichtgewicht flightcases

Onze lichtgewicht flightcases hebben verstevigde handgrepen, hoekstukken, sluitingen, scharnieren en profielen. Door dezelfde sterke bouwwijze als die van onze Professional-koffer te hanteren maar sterkere onderdelen te gebruiken kunnen in onze transportsystemen zwaardere producten vervoerd worden. Ook kunnen we indien gewenst wielen monteren onder de kisten zodat ze verrijdbaar zijn.

Lichtgewicht flightcases Lichtgewicht flightcases

Kunststof lichtgewicht flightcases

Als vederlichtgewicht flightcases gevraagd worden hebben wij daarvoor ook een oplossing. Met een mogelijke waterdichtheidsgarantie IP67 en luchtvrachtbestendigheid volgens de ATA 300 norm zijn onze Cargo-boxen de ideale lichtgewicht flightcases. De flichtcases worden vanaf waterdichtheidsklasse IP54 (sproeiwaterdicht) ook voorzien van drukvereffeningsventielen en automatische drukvereffeningskleppen volgens DIN EN 60529 en hoger.

Lichtgewicht flightcases

Deze lichtgewicht flightcases zijn in meer dan 400 standaardmaten en in verschillende kleuren(combinaties) verkrijgbaar. Daarnaast zijn ze bestand tegen chemische invloeden en natuurlijk door ons te voorzien van alle denkbare binnenwerken en elektrische installaties. Klik hier voor informatie over onze Cargoboxen.

Lichtgewicht flightcases Lichtgewicht flightcases

Lichtgewicht flightcases Lichtgewicht flightcases

Flightcases met op maat gemaakte binnenwerken

In onze eigen fabriek maken wij de lichtgewicht flightcases maar ook de passende binnenwerken. Hierbij kunt u denken aan schuiminterieurs, vakverdelingen en elektrische installaties. Ook  bouwen we met schuim beklede stevige houten schotten voor grotere en zwaardere producten. Niets is standaard, wij maken alles voor u op maat!

Lichtgewicht flightcases  

KKC Cases heeft voor een breed scala aan mogelijkheden op het gebied van lichtgewicht flightcases. Net als onze producten maken we ook de binnenwerken vanaf geringe aantallen voor u op maat. Wij adviseren u graag en komen indien gewenst op korte termijn bij u langs. Wij bieden lichtgewicht oplossingen!

Laat uw gegevens achter en wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Anderen bekeken ook:

KKC Koffer GmbHCalvo International B.V.

Email: j.debruijn@kkc-koffer.de

Tel: 0031 6 1359 3347