Single Blog Title

This is a single blog caption
Kofferinterieurs

Kofferinterieurs van Leidel & Kracht

Kofferinterieurs van Europa’s grootste producent

Leidel & Kracht is de grootste producent van kofferinterieurs in Europa. Met 150 medewerkers fabriceren wij in onze fabriek in Keulen allerlei soorten schuiminterieurs en schuimverpakkingen. Met onze grote productiecapaciteit produceren wij met 14 freesmachines maar liefst 70 kofferinterieurs / freesinterieurs tegelijkertijd.

Kofferinterieurs

Naast de freestechniek gebruiken wij ook onze waterstraalmachines en stansmachines voor het produceren van kofferinterieurs.

Kofferinterieurs met kleurencombinaties, onze specialiteit!

Eén van onze specialiteiten is het produceren van schuiminterieurs in kleurencombinaties. Voor één van onze klanten fabriceren wij onderstaande kofferinterieurs.

Kofferinterieurs Kofferinterieurs

Met onze lamineermachines kleven wij door middel van hitte 2 platen schuim op elkaar. Wij gebruiken, als één van de weinige fabrikanten van schuiminterieurs in Europa, geen lijm. Hiermee voorkomen we met dat er aan de binnenzijde van de interieurs lijmresten te zien zijn. Ook laten de schuimplaten van onze interieurs niet los na verloop van tijd. Na het lamineren worden de uitsparingen in het schuim gefreesd en de interieurs verder afgewerkt.

Kofferinterieurs met kleurencombinaties, de voordelen

Het voordeel van schuiminterieurs met verschillende kleuren is naast de goede uitstraling dat de uitsparingen goed opvallen. In gereedschapskoffers zoals hierboven afgebeeld ziet men het direct wanneer er een onderdeel ontbreekt. De bovenste laag schuim is in dit geval zwart en dus kijkt men in een blauw ‘gat’ als een van de onderdelen niet terug in de koffer is geplaatst. Het is hierdoor voor de gebruiker eenvoudiger om werksets compleet te houden. Alle kleurencombinaties zijn mogelijk, de diktes van de lagen schuim bepaalt de klant zelf. Alle schuiminterieurs zijn klant-specifiek en worden door ons op maat gemaakt.

Voorraadhoudend producent van kofferinterieurs

Voor u kunnen wij ook voorraad houden. Een overeengekomen aantal kofferinterieurs ligt standaard klaar voor directe uitlevering. Na de verzending zorgen wij ervoor dat uw voorraad weer aangevuld zal worden voor een volgende behoefte. Zo kunt u altijd meteen toegrijpen op uw eigen voorraad in ons magazijn.

Kofferinterieurs

Met al uw projecten, (aan)vragen en opmerkingen kunt u altijd bij ons terecht via onderstaande contactgegevens. Wij staan u graag te woord. Ook is het mogelijk om contactgegevens achterlaten zodat wij u daarna terugbellen. Voor een presentatie van de verschillende soorten schuim en onze productiemogelijkheden maken wij graag een afspraak bij u ter plekke!

Kofferinterieurs

Laat uw gegevens achter en wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Leidel & Kracht GmbHCalvo International B.V.

Email: j.debruijn@lk-verpackung.de

Tel: 013 785 4240

Kofferinterieurs

Anderen bekeken ook: