Single Blog Title

This is a single blog caption
Transportkoffers

Transportkoffers van KKC

Transportkoffers van kofferfabrikant KKC

KKC is een specialistische al jaren groeiende kofferfabrikant. Onze specialiteit is het ontwerpen en produceren van transportkoffers. Wij fabriceren deze koffers van aluminium en hout maar hebben ook varianten van kunststof. Wij hebben voor iedere behoefte een oplossing. Ook de binnenwerken voor in deze koffers maken wij zelf. Hierbij kunt u denken aan vakverdelingen en schuiminterieurs. Onze fabriek is gevestigd in Stemwede en vanuit ons verkoopkantoor in Goirle (NL) bedienen wij onze klanten in het Benelux-gebied.

Transportkoffers

Wij maken transportkoffers in de vorm van draagkoffers maar ook varianten met wielen en een telescopische handgreep. De koffers met wielen zijn ideaal voor het transporteren van producten over langere afstanden. Door middel van compartimenten kan de koffer flexibel ingedeeld worden. Zo hoeft niet altijd de complete koffer meegenomen te worden.

Transportkoffers Transportkoffers

Transportkoffers als flexkoffer

Voor in de moderne kantooromgeving is het gebruik van onze flexkoffers ideaal. Het vervoeren van persoonlijk en zakelijke spullen wordt voor flexwerkers zeer eenvoudig.

Transportkoffers   Transportkoffers

U hoeft niets te tillen omdat de transportkoffers voorzien zijn van wielen en een handgreep. U kunt ze rijdend van A naar B vervoeren. Zodra de koffer achterin uw auto of in een kluisje moet schuift u de telescopische handgreep eenvoudig in.

Klik hier voor meer informatie over onze flexkoffers.

Transportkoffers als ladenkoffer

Voor het vervoer van gereedschappen of voor presentatiedoeleinden zijn onze ladenkoffers een perfecte oplossing. Deze kwaliteitsproducten zijn overal inzetbaar omdat ze voorzien zijn van grote comfortabele wielen en een telescopische handgreep.

Transportkoffers  Transportkoffers

Ook van deze koffers is de telescopische handgreep eenvoudig in te schuiven zodra de koffer niet verreden hoeft te worden. Vanaf 10 koffers kunnen we de laden voorzien van passende schuiminterieurs. Vraag voor meer informatie naar de mogelijkheden.

Klik hier voor meer informatie over onze ladenkoffers.

Flightcase transportkoffers van KKC Cases

Onze flightcase transportkoffers produceren wij van 30/30 mm-profielen en verschillende soorten plaatmateriaal. Qua uitstraling zijn ze vergelijkbaar met onze Professonal-koffers. Als één van de sterkst verkrijgbare profielkoffers met 20/20 mm-profielen bewijst deze kofferlijn zich al jaren. Onze flightcases produceren wij vanaf 10 stuks op maat.

Transportkoffers

Ook de binnenwerken voor deze transportkoffers maken wij zelf in eigen fabriek. Door het installeren van scheidingswanden kunnen zware producten veilig getransporteerd worden. Indien nodig voorzien wij de scheidingswanden met schuim voor extra bescherming van uw producten. Onze flightcases kunnen wij zo maken dat ze tot wel 50% lichter zijn dan standaard flightcases, dit is onze specialiteit.

Transportkoffers

Transportkoffers als waterdichte trolleys

Transportkoffers als waterdichte trolleykoffer met passende schuiminterieurs zijn ideaal voor het vervoer van kwetsbare en dure apparaten. Met een telescopische handgreep en ingebouwde hoekwielen zijn deze koffers in verschillende kleuren en afmetingen beschikbaar.

Transportkoffers   Transportkoffers

De handgreep kan eenvoudig uit de koffer worden getrokken. Als de handgreep niet gebruikt wordt kan deze in de koffer ‘verdwijnen’.

Klik hier voor meer informatie over onze Cargo transportboxen

Transportkoffers en transportboxen van KKC

Onze transportkoffers zonder wielen worden voorzien van handgrepen zodat ze gedragen kunnen worden. Hierin hebben we onderscheid gemaakt in ‘koffers’ en ‘boxen’. Koffers gaan open over het gehele oppervlak en boxen van bovenaf.

Transportkoffers 

 Transportkoffers

Waterdichte transportkoffers, CV Waterproof

Onze extreem robuuste waterdichte kunststof koffers van polypropyleen zijn ook zeer geschikt als transportkoffers. Ze zijn onverwoestbaar en hebben een laag eigengewicht. Klanten hebben deze koffers vaak jarenlang in gebruik. Dit zijn koffers van hoge kwaliteit!

TransportkoffersHet binnenwerk van de waterdichte transportkoffers is meestal een maatwerk schuiminterieur. Deze schuiminterieurs worden op maat gemaakt en kunnen in aantallen van 25 stuks direct bij de producent betrokken worden.

Transportkoffers Transportkoffers Transportkoffers

 

Wij bieden oplossingen met transportkoffers!

Met een breed scala aan mogelijkheden hebben wij altijd een oplossing voor uw transportprobleem. Vanaf geringe aantallen maken we onze producten op maat voor u net als alle mogelijke binnenwerken. Wij adviseren u graag op het gebied van transportkoffers, wij bieden oplossingen!

Laat uw gegevens achter en wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Anderen bekeken ook:

KKC Koffer GmbHCalvo International B.V.

Email: j.debruijn@kkc-koffer.de

Email: j.debruijn@calvo.nl

Tel: 0031 6 1359 3347

Pdf: Nederlandstalige documentatie