Single Blog Title

This is a single blog caption
Koffer Producent

Koffer producent KKC

Koffer producent KKC, één van de grootste kofferfabrikanten van Europa

KKC is een toonaangevende koffer producent die al jaren groeit. Het produceren van verschillende soorten koffers is onze specialiteit. Wij fabriceren o.a. rolkoffers, presentatie koffersprofielkoffers, flightcases, transportkoffers en aluminium koffers. In onze eigen fabriek in Stemwede maken wij ook alle mogelijk binnenwerken zoals schuiminterieurs, vakverdelingen of elektrische installaties zelf. Koffer Producent

KKC Cases is ISO- en TÜV-gecertificeerd en onze gespecialiseerde medewerkers weten precies wat belangrijk is bij het ontwerp en de daadwerkelijk productie van koffers, kisten, mappen en boxen. Met ca. 60 medewerkers produceren wij onze hoogwaardig afgewerkte koffers met slimme detailoplossingen. In iedere prijscategorie hebben wij een passende oplossing. KKC Koffer GmbH biedt altijd een passende oplossing!

Koffer producent KKC – productoverzicht

Van ons brede programma aan verschillende kofferlijnen treft u hieronder een overzicht aan. Door op de afbeeldingen te klikken wordt u direct naar de informatie over de desbetreffende koffervariant geleid. Alle koffervarianten worden in onze eigen fabriek geproduceerd.

Koffer Producent   

Koffer producent  Koffer producent

Koffer Producent 

Koffer producent  

Koffer producent Koffer Producent

Koffer producent  

Alle koffervarianten zijn in verschillende standaardafmetingen verkrijgbaar. Deze koffers zijn leeg in kleine aantallen verkrijgbaar. Wij als producent maken ook koffers voor U op maat. Alle koffers in ons programma zijn te personaliseren door middel van schuiminterieurs, bedrukkingen en/of graveringen. Klik voor meer informatie over het personaliseren van koffers op deze link; gepersonaliseerde koffers

Koffer producent KKC biedt oplossingen!

Voor een goed advies bent u bij ons als koffer producent aan het juiste adres. Voor een presentatie bij u ter plekke is het altijd mogelijk een afspraak in te plannen op korte termijn. Koffer producent KKC lost uw verpakkingsproblemen op!

Laat uw gegevens achter en wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

KKC Koffer GmbHCalvo International B.V.

Email: j.debruijn@kkc-koffer.de

Tel: 0031 6 1359 3347

Pdf: Nederlandstalige catalogus

Anderen bekeken ook: