Single Blog Title

This is a single blog caption
Alu cases

Alu cases van KKC

Alu cases met foam inlays van de producent

Wij bij KKC weten als toonaangevende producent van alu cases precies wat belangrijk is bij een ontwerp. Al ruim 40 jaar zijn wij producent van aluminium presentatiemappenaluminium koffers, profielkoffers, kantoorkoffers, gereedschapskoffers en presentatiekoffers. Voor in deze producten maken wij ook alle mogelijke binnenwerken zoals bijvoorbeeld schuiminterieurs in onze eigen fabriek in Stemwede.

Alu cases

Libero, fijne en prijsgunstige alu cases

Libero alu cases zijn ideaal voor het presenteren van lichte fijne producten. Met een maximale binnenhoogte van 40 mm is dit een echte presentatiemap. Deze mappen produceren wij van aluminium profielen en kunststof hoeken. Met 5 verschillende mogelijkheden qua plaatmateriaal en 6 standaardmaten is er binnen het standaardpakket een ruime keuze. Vanaf 50 stuks produceren wij dit product op maat. Klik op onderstaande afbeeldingen voor meer informatie over dit product.

Alu cases Alu cases

Primo, chique en betaalbare alu cases

Onze Primo alu cases kenmerken zich met zijwandprofielen en haakse hoeken. Zonder koppelstukken kunnen wij de aluminium profielen in een rechte hoek zetten. De koffer blijft op deze manier één geheel en oogt strak. Met aluminium en ABS varianten plaatmateriaal is de keuze binnen de standaardmodellen divers. Vanaf 100 stuks produceren wij dit product op maat. Klik voor meer informatie over deze aluminium koffers en aluminium mappen op onderstaande afbeeldingen.

Alu cases Alu cases

Pegar, elegante alu cases

Pegar alu cases kenmerken zich met zijwandprofielen en ronde hoeken. De profielen worden gebogen en blijven uit één stuk bestaan. De stabiliteit van deze kofferlijn is hoog en toch oogt dit product zeer elegant en chique. Met diverse varianten plaatmateriaal is er binnen het pakket standaard producten al ruime keuze. Dit product produceren wij vanaf 50 stuks op maat. Klik voor meer informatie over deze producten op onderstaande producten.

Alu cases Alu cases

Perfect Line, stabiele en elegante alu cases

Perfect Line alu cases produceren wij van aluminium profielen en kunststof hoeken. Deze profielkoffer kan een stootje hebben en oogt toch elegant. Met 7 standaardmaten die in verschillende kleuren verkrijgbaar zijn is het vinden van een passend model eenvoudig. Vanaf 25 stuks maken wij deze koffervariant op maat. Klik voor meer informatie over deze productgroep op één van de onderstaande afbeeldingen.

Alu cases Alu cases

Professional Line, robuuste alu cases

Onze Professional koffers zijn zeer robuust en geschikt voor stevig gebruik. We produceren deze koffervariant van aluminium profielen met verchroomde stalen hoekstukken. Met 11 standaardafmetingen is het eenvoudig een passende koffer te vinden. Vanaf 10 stuks produceren wij dit product op maat.

 

Maatwerk aluminium cases, op klantspecificatie

Vanaf geringe aantallen produceren wij maatwerkproducten. Binnen de technische maakbaarheid van de verschillende varianten is alles mogelijk. Bij ons heeft u de mogelijkheid uw eigen presentatie- of transportmiddel te creëren. Kijk bij de verschillende koffervarianten voor meer informatie over de mogelijkheden voor maatwerk producten.

Alu cases

Alu cases met schuiminterieurs op maat

In eigen fabriek maken wij schuiminterieurs op maat voor in al onze koffervarianten. Vanaf 25 stuks produceren wij met onze freesmachines interieurs van hoge kwaliteit. Wij hebben altijd diverse schuimvarianten op voorraad. Lasergraveringen aanbrengen op het schuim behoort ook tot de mogelijkheden. Vraag ons om advies en naar het brede pakket aan mogelijkheden.

Alu cases Alu cases

Wij komen onze producten graag ter plekke presenteren. Het inplannen van een afspraak om ter plekke uw verpakkingsprobleem op te lossen kan altijd op korte termijn. Wij ontwerpen graag al uw koffers!

Laat uw gegevens achter en wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Anderen bekeken ook:

KKC Koffer GmbH Calvo International B.V.

Email: j.debruijn@kkc-koffer.de

Tel: 0031 6 1359 3347