Single Blog Title

This is a single blog caption
Bedrukte maatwerk koffers

Bedrukte maatwerk koffers van KKC Cases

Bedrukte maatwerk koffers van de producent

Bij KKC Cases weten we als ervaren kofferproducent precies wat belangrijk bij constructie van bedrukte maatwerk koffers. In onze eigen fabriek in Stemwede produceren wij al ruim 40 jaar wij aluminium koffers, profielkoffers, rolkoffers en presentatiekoffers.

Bedrukte maatwerk koffers    Bedrukte maatwerk koffers

Alle mogelijke binnenwerken zoals schuiminterieurs, scheidingswanden en vakverdelingen fabriceren wij zelf. Het installeren van technische en elektrische installaties behoort ook tot de mogelijkheden. Het personaliseren van uw koffers is onze specialiteit!

Bedrukkingsmogelijkheden voor maatwerk koffers

Voor het bedrukken van maatwerk koffers zijn verschillende mogelijkheden beschikbaar. De te kiezen methode hangt af van een aantal factoren:

  • aantal benodigde koffers
  • gewenste uiterlijk van de bedrukking
  • grootte van de bedrukking
  • soort koffer (kunststof of aluminium)
  • beschikbare budget

Onze mogelijkheden voor productie van maatwerk koffers met daarbij korte informatie per bedrukkingsmethode staan hieronder opgesomd.

Digitaal drukken

Bedrukte maatwerk koffers    Bedrukte maatwerk koffers

Vanaf 50 stuks is deze bedrukking op vrijwel alle oppervlaktes aan te brengen. Bijzondere motieven of foto’s kunnen met deze methode zéér goed gerealiseerd worden. Het plaatmateriaal wordt bedrukt voordat de koffers in elkaar gezet worden, hierdoor sluit de bedrukking altijd perfect aan op de raamprofielen. Een bijzonder cachet is mogelijk door een gekleurde onderzijde van de handgreep. Vooral in combinatie met de logo-kleur geeft dit een interessant effect.

Zeefdrukken 

Bedrukte maatwerk koffers    Bedrukte maatwerk koffers

 

Vanaf 50 stuks kunnen we deze bedrukkingsmethode aanbieden. Bijna ieder oppervlak is met deze methode te bedrukken, de grootte van de bedrukking heeft maar een kleine invloed op de prijs van uw bedrukte maatwerk koffers.

Stempeling

    Bedrukte maatwerk koffers

Bij gebruik van vlak aluminium plaatmateriaal is het vanaf 50 stuks is het mogelijk een stempel in het oppervlak te integreren. Stempeling is een opvallende en expressieve manier van bedrukken van uw bedrukte maatwerk koffers die zéér chique ogen.

Dominglabels

Bedrukte maatwerk koffers    Bedrukte maatwerk koffers

 

Vanaf 200 stuks kunnen we uw bedrukte maatwerk koffers voorzien van speciale stickers. Ze zijn gelamineerd met een kristalhelder kunsthars wat ervoor zorgt dat de sticker een “dome-effect” heeft.

Lasergravering

Calvo International    Bedrukte maatwerk koffers

 

Vanaf 50 stuks kunnen we op vlak aluminium plaatwerk een lasergravering aanbrengen op uw bedrukte maatwerk koffers. De mogelijkheden hierin zijn zeer divers voor een relatief lage prijs.

Vraag voor een persoonlijke presentatie van onze koffers en alle mogelijkheden graag aan. Het inplannen van een afspraak kan altijd op korte termijn. KKC Cases fabriceert voor u graag al uw bedrukte maatwerk koffers!

Laat uw gegevens achter en wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met u op.

 

Anderen bekeken ook:

KKC Cases GmbHCalvo International B.V.

Email: [email protected]

Tel: 0031 6 1359 3347

Pdf: Nederlandstalige documentatie

Bedrukte maatwerk koffers