Single Blog Title

This is a single blog caption
Gereedschapskoffer

Gereedschapskoffer – KKC Koffer GmbH

Gereedschapskoffer van KKC, de expert in het produceren van koffers

Als ervaren producent van kwaliteitskoffers weten wij bij KKC precies wat belangrijk is tijdens de bouw van een gereedschapskoffer. Wij produceren al ruim 40 jaar instrumentenkoffers, kantoorkoffers, rolkoffers, presentatiekoffers, transportkoffers, profielkoffers, gereedschapskoffers en alle mogelijke binnenwerken. Voorbeelden van binnenwerken zijn scheidingswanden, schuiminterieurs en gereedschapsinterieurs. Ook installeren wij electrische en technische installaties in eigen fabriek in Stemwede.
Gereedschapskoffer

Pro Works Line, onze robuuste aluminium gereedschapskoffer

Op maat samen te stellen en voor iedere toepassing. Als servicekoffer of gereedschapskoffer, als programmeerkoffer of meetkoffer, in klassieke bouwstijl of moderne vormen, met speciale vakken of schuiminterieurs, met een telescopische handgreep en wielen of een draaggordel.. iedere eis wordt vervuld en iedere inhoud wordt beschermd door de door KKC Cases geproduceerde Pro Works gereedschapskoffer. De koffers hebben een robuust structuuroppervlak, zijn in standaard kleuren per stuk verkrijgbaar en al vanaf 10 stuks in de kleuren; zwart, rood, groen, geel, blauw en paars.

Gereedschapskoffer

Het Pro Works-systeem is de versterkte versie van onze Professional Line. De gereedschapskoffer wordt gemaakt van geanodiseerde aluminium profielen die tegen zware belastingen bestand zijn. Door robuuste stalen hoekprofielen met geïntegreerde voeten worden de hoeken van de koffer beschermd. Het onverwoestbare oppervlak van de koffer is resistent tegen oplosmiddelen, kou, hitte en oliën. De krachtige stalen scharieren in combinatie met de met één hand te bedienen automatische sluitingen vergemakkelijken het gebruik van de gereedschapskoffer. Onze koffers zijn met één hand in enkele seconden te openen.

Gereedschapskoffer    Gereedschapskoffer

Gereedschapskoffer    Gereedschapskoffer

Pro Works Flight, de vliegtuigbestendige robuuste gereedschapskoffer

De Pro Works Flight kan ook voorzien worden van vlindersluitingen en geïntergreerde handgrepen die tijdens luchtvervoer afgesloten kunnen worden. Deze gereedschapskoffers zijn zo ontworpen dat alle ruimte benut wordt, er niets uitsteekt en en dus geen loze ruimte vervoerd hoeft te worden.

Gereedschapskoffer    Gereedschapskoffer

Maatwerkkoffers, uw klantspecifieke Pro Works gereedschapskoffer

Onze ‘Made in Germany’ gereedschapskoffer is met een draagriem van scheurvast bandweefsel, verschillende gereedschapstableaus en vele andere handigheden een echt kwaliteitsproduct. We produceren onze gereedschapskoffers vanaf 10 stuks op maat maar in de vele standaardafmetingen zijn ze per stuk verkrijgbaar. U kunt uw gereedschapskoffer indelen naar eigen smaak.

Gereedschapskoffer    

Gereedschapskoffer    Gereedschapskoffer

Standaard afmetingen Pro Works gereedschapskoffer, per stuk en in series verkrijgbaar

Pro Works Basic

  • 460 x 320 x 170 mm

Pro Works Alpha

  • 460 x 327 x 90+90+60 mm (Alpha)
  • 460 x 327 x 80+90+60 mm (Alpha Sorti)

Pro Works Shopper

  • 486 x 220 x 150+20 mm

Pro Works Duo

  • 486 x 218 x 410 mm

Pro Works Flight Basic

  • 460 x 320 x 205 mm

Pro Works Flight Alpha

  • 460 x 320 x 130+95+60 mm

Pro Works Flight Duo

  • 484 x 218 x 410

Download hier onze Nederlandstalige catalogus voor instrumentenkoffers ‘Pro Works’.

De Pro Works / Flight gereedschapskoffer is de perfecte oplossing als u opzoek bent naar een gereedschapskoffer van goede kwaliteit. Met een hoog gebruikersgemak en een gegarandeerde lange levensduur is dit een echt kwaliteitsproduct. Het inplannen van een afspraak op korte termijn voor een presentatie bij u ter plekke kan altijd. KKC levert graag al uw gereedschapskoffers!

Laat uw gegevens achter en wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Overige productlijnen KKC

KKC Koffer GmbH Calvo International B.V.

Email: j.debruijn@kkc-koffer.de

Tel: 0031 13 785 4240

Pdf: Nederlandstalige KKC-catalogus